VikarVikar
VikarVikar udspringer sammen med det store byggeboom i slutningen af 90’erne.
Søren som er rejsemontører og off shore folk, arbejder typisk 2/3 eller 2/4 og har derfor en masse fritid. Den fritid blir til dels fyldt ud med vikararbejde på Københavnske byggepladser. De finder hurtigt ud af vikarbranchen har mange forskellige nuancer og at man ofte er presset mht. tidsrammer, deadlines og næste milepæl venter nært forude.

Det er ikke alle deres vikar-kollegaer, der er lige mindet for disse opgaver og desværre er det måske også af samme grund at ikke alle ser deres fordel i at få “lejefolk” med på opgaven. Søren ser dog en udfordring i at få tingene løst og får hurtigt opbygget sig en god lille fast kundekreds, som værdsætter deres interesse for at få tingene til at fungere, at få opgaven løst på bedste måde.

Efterspørgelsen fra kunderne vokser sig så stor at de ser i øjnene at de ikke alene kan klare de indkommende opgaver …. Her tager Vikar vikar for alvor sin drejning til at blive et voksent vikar bureau. Men holdningen til at deres folk skal have gnisten og lysten er ført videre. Det er bekræftende at kunne se man kan gøre en forskel … Derfor ansætter vi kun folk på anbefaling fra vores netværk og kan stå inde for dem og deres faglige kompetencer. På samme måde som en “ny” mand altid vil blive – teamet op – sat sammen med en af vores “gamle” så vi sikrer os den rette moral og holdning … For det er vigtigt at huske “man er aldrig bedre end det sidste job …”

©2012 Vikar Vikar. Design by Walther Jensen